2013 m. vasario 20 d., trečiadienis


Plastikinės vidaus dailylentės – tai apdaila, puikiai tinkanti tiek gyvenamosios paskirties namams, tiek ir biurams ar administracinės paskirties patalpoms. Jos yra ypač nepamainomos kai apdaila reikalinga drėgnai patalpai, tokiai kaip vonios kambarys, tualetas, dušine, skalbykla, virtuvė, garažas, koridorius, sandėlys ar rūsys. Taip pat dailylentėmis patariama dekoruoti sodo namelių, medinių namų sienas ar lubas. Ši apdailos medžiaga netinama tik vienoje vietoje – pirtyje, nes ten jas gali neigiamai paveikti didelis karštis.

Plastikines vidaus dailylentes galima tiek klijuoti klijais, tiek ir kalti tiesiai ant mūro. Dėl to jų įmontavimas ir remontas užtrunka mažai laiko ir yra gan paprastas. Procesas labai lengvas, dėl to nebūtina samdyti specialistų. Montavimo darbus nesunkiai galima atlikti ir patiems, o tai sutaupo nemažai pinigų. Plastikinės dailylentės atsparios drėgmei ir temperatūros pokyčiams ir šie privalumai jas išskiria iš kitų sienų apdailos būdų.

Kol plastikinės dailylentės yra gamybos produktas – jų spalvų pasirinkimas yra neribotas. Jų spalvą nesunkiai galima priderinti prie įvairiausio stiliaus baldų bei grindų.

Anksčiau vietoj plastikinės apdailos buvo naudojamos medinės dailylentės. Jos išlikusios iki šių dienų, tačiau su jomis sparčiai ima konkuruoti plastikas. Plastiką lengviau pritaikyti prie namų interjero, paprasta prižiūrėti, įmontuoti. Be to – plastikinės dailylentės atsparesnės drėgmei nei medinės. Dėl šių pranašumų jos tampa vis stipresnėmis medinės apdailos konkurentėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą